Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
7 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα Θερμοκολλητικά Σακούλας

Δείτε τις κατηγορίες θερμοκολλητικών μηχανών της Tahipack!

H Tahipack, με εξειδίκευση στην κατασκευή μηχανημάτων και στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της θερμοκολλητικά μηχανήματα.
 

Λίγα λόγια για τη συσκευασία προϊόντων με Θερμοκολλητικά Σακούλας...

Τα Θερμοκολλητικά Μηχανήματα της Tahipack προσφέρουν απλή θερμοσυγκόλληση έτοιμης σακούλας. Είναι κατάλληλα για κάθε είδος σακούλας με επιλογή του πάχους της ραφής συγκόλλησης. Επιτυγχάνουν αεροστεγή συσκευασία με δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης των προϊόντων. Είναι ιδανικά για τα προϊόντα που συσκευάζονται σε σακούλα για τη μικρή παραγωγή & μεσαία παραγωγή​. Επιπλέον είναι οικονομικά μηχανήματα, απλά στη χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο. 
 



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στα Θερμοκολλητικά Σακούλας της Tahipack έως 31/5

Δείτε όλες τις προσφορές στα:

 

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες θερμοκολλητικών μηχανημάτων και επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tahipack.gr ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας.

----

ΤΑΧΥΠΑΚ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ 
Ολοκληρωμένες Λύσεις Συσκευασίας
Λεωφόρος Μαραθώνος 84-86, 19009, Πικέρμι Αττικής

Email: info@tahipack.gr
Τηλέφωνο: 210 94 280 82 
Fax: 210 94 280 83