Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
10 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στη Συσκευασία Κενού Αέρος - Vacuum

Δείτε τις κατηγορίες μηχανών Vacuum της Tahipack!

 

H Tahipack, με εξειδίκευση στην κατασκευή μηχανημάτων και στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της μηχανήματα συσκευασίας κενού αέρος – Vacuum.
 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στις μηχανές Vacuum της Tahipack!

Δείτε όλες τις προσφορές μας!

  • ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ
    Οι Επιτραπέζιοι Θάλαμοι Κενού Vacuum πραγματοποιούν κενό αέρος, σε περιβάλλον κλειστού τύπου (θάλαμος με καπάκι πλεξιγκλάς)

  • ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ
    Τα επιδαπέδια - αυτοφερόμενα μηχανήματα vacuum πραγματοποιούν κενό αέρος, σε περιβάλλον κλειστού τύπου (θάλαμος με καπάκι πλεξιγκλάς)

  • ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
    Τα μηχανήματα κενού βαρέως τύπου χρησιμοποιούνται σε απαιτητικές συνθήκες συσκευασίαςς, για προιόντα μεγάλων διστάσεων & βάρους

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μηχανημάτων Κενού Αέρος - Vacuum της Tahipack και επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tahipack.gr ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας.

 


 

Λίγα λόγια για τη συσκευασία προϊόντων με Vacuum...

Κατά την συσκευασία προϊόντων, προκύπτει η ανάγκη εύρεσης της βέλτιστης λύσης που εξασφαλίζει την επιμήκυνση της ζωής τους. Η λύση που προτείνει η Tahipack, είναι τα Μηχανήματα Συσκευασίας Κενού Αέρος – Vacuum. Πρόκειται για μια μέθοδο κατά την οποία αφαιρείται ο ατμοσφαιρικός αέρας από τη συσκευασία πριν σφραγιστεί. Η επαφή των τροφίμων με τον αέρα (και κατά συνέπεια με το οξυγόνο) είναι ο κύριος λόγος που αυτά αλλοιώνονται. Με τα μηχανήματα συσκευασίας Vacuum επιτυγχάνεται μέχρι και 6 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των τροφίμων.

 

Τα βασικά οφέλη της Συσκευασίας Κενού Αέρος – Vacuum

  • Αύξηση ασφάλειας τροφίμων.  Με την αφαίρεση του αέρα, απομακρύνονται και αναερόβιοι οργανισμοί που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ασφάλεια των προϊόντων. Επίσης το κενό αέρος προλαμβάνει τον πολλαπλασιασμό των παράσιτων, τα οποία συνήθως βρίσκονται στα ζυμαρικά , το ρύζι , το άλευρα ή τους ξηρούς καρπούς . Επίσης προλαμβάνει την δημιουργία μούχλας, ειδικά σε τρόφιμα με υψηλά έλαια και λιπαρά ενώ περιορίζει στο ελάχιστο την διαδικασία καθαρισμού.
     
  • Διατήρηση της σωστής γεύσης τροφίμων. Το σύστημα κενού σταματά την οξείδωση , έτσι ώστε τα τρόφιμα μπορούν να διατηρήσουν τη γεύση τους, και να παραμείνουν νόστιμα.
  • Αποφυγή του «καψίματος» της κατάψυξης. Αποφυγή της αλοίωσης του τροφίμου λόγω επαφής με τον παγωμένο αέρα κατάψυξης. Αν όμως έχει αφαιρεθεί από το τρόφιμο  ο αέρας και έχει αποθηκευτεί σε μια συσκευασία, τότε το φαινόμενο του «καψίματος» θα εξαλειφθεί από τον καταψύκτη μας.
     
  • Εξοικονόμηση χρόνου. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης μαγειρεμένου φαγητού σε κενό αέρος και έπειτα να τοποθετηθεί σε κατάψυξη. Έπειτα με την απόψυξη το φαγητό μπορεί να καταναλωθεί.
     
  • Εξοικονόμηση χώρου. Είναι ευρέως γνωστό ότι ο διαθέσιμος χρόνος για την διαδικασία του μαγειρέματος είναι περιορισμένος . Χάρη στην τεχνική της συσκευασίας κενού είναι ευκολότερος ο  σχεδιασμός και η προετοιμασία καθημερινών γευμάτων όποτε υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Επομένως το μόνο που πρέπει να κάνει ο καταναλωτής ή ο επαγγελματίας είναι να συσκευάσει το γεύμα σε κενό αέρος και να το καταναλώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
     
  • Τεχνική μαγειρέματος sous-vide. Μερικοί λάτρεις του φαγητού, όπως και οι επαγγελματίες, συνδυάζουν τη συσκευασία vacuum  με μαγείρεμα sous-vide, δηλαδή σε κενό αέρος και με σταθερή θερμοκρασία. Παράλληλα με το γρήγορο ζέσταμα, το μαγείρεμα σε κενό αέρος προσφέρει ευελιξία όσον αφορά την χρήση των πρώτων υλών καθώς το ίδιο συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά σημεία.Παρέχεται καλύτερος έλεγχος της θερμοκρασίας μαγειρέματος από την οποια τέσσερα διαφρετικά συστήματα προκύπτουν. Παρέχεται επίσης πιο ομοιογενής κατανομή του ψησίματος και των καρυκευμάτων και επομένως πιο ομοιόμορφη γεύση και εμφάνιση του γεύματος. Καθώς το κενό αέρος σημαίνει βράσιμο του νερού κάτω από τους 100 βαθμούς, τόσο το χρώμα, η γεύση αλλά και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα.

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

  • Σε επιχειρήσεις-επαγγελματίες αλλά και σε νοικοκυριά.
  • Η ασφάλεια τρόφιμών είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για σπίτια με μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους, που έχουν αυξημένη ευαισθησία στις τροφές που καταναλώνουν.
  • Πολλοί επαγγελματίες σεφ χρησιμοποιούν τη τεχνική μαγειρέματος sous-vide, δηλαδή μαγείρεμα σε κενό αέρος και με σταθερή θερμοκρασία που προσφέρει πολλά γευστικά οφέλη.

 


 

Οι κατηγορίες μηχανών vacuum της Tahipack

----

ΤΑΧΥΠΑΚ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ 
Ολοκληρωμένες Λύσεις Συσκευασίας
Λεωφόρος Μαραθώνος 84-86, 19009, Πικέρμι Αττικής

Email: info@tahipack.gr
Τηλέφωνο: 210 94 280 82 
Fax: 210 94 280 83