Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα

Γνωρίστε τους προμηθευτές μας...

Ξεκινώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρίας στις μηχανές flowpack, η Tahipack σταδιακά εδραιώθηκε στη συνείδηση των πελατών της, μέσω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και της άμεσης τεχνικής υποστήριξης που προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει.

Αποκτώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης, άρχισε να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της, επενδύοντας αρχικά σε μηχανήματα εκτύπωσης και βοηθητικής συσκευασίας γύρω από τη flowpack. Οι αξιόπιστες προτάσεις της TAHIPACK, σε συνδυασμό πάντα με την άρτια υποστήριξη σε τεχνική βοήθεια και ανταλλακτικά, της επέτρεψαν να αναπτυχθεί γρήγορα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και εδραιώνοντας την παρουσία της και σε άλλους τομείς δραστηριότητας.

Σήμερα, η Tahipack μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με τους κορυφαίους σε κάθε τομέα του χώρου της συσκευασίας και της κωδικοποίησης των προϊόντων.
Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε κάθε εφαρμογή, εξασφαλίζοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές, και άρτια τεχνική υποστήριξη. Οι συνεργάτες μας, που αποτελούν μερικές από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες εταιρίες στο κλάδο τους, επενδύουν με τον καλύτερο τρόπο στο όραμά μας.

 • Schutte

  Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής κλιπς και κάθε είδους εξαρτημάτων για το κλείσιμο σακούλας. Ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά με εξαγωγές και συνεργάτες παγκοσμίως. Διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων & καινοτόμων προϊόντων. Εγγυάται σταθερή ποιότητα προϊόντων, με υποστήριξη και σεβασμό στους πελάτες της.

   

 • Comipak

  Εξειδικεύεται στα μηχανήματα τοποθέτησης clips & twist. Από τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο των κλιπαριστικών μηχανημάτων , με χιλιάδες εφαρμογές και πελάτες. Χαρακτηρίζεται από ποιότητα, τεχνολογική εξέλιξη, τεχνική υποστήριξη και ευελιξία εφαρμογών. 

 • Kulp

  Ισχυρό όνομα στο τομέα των γεμιστικών μηχανημάτων σε υγρά και παχύρευστα, σε βάζο - πλαστικό δοχείο ή μπουκάλι. Ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής, τεράστια ποικιλία μηχανημάτων και εφαρμογών. Μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της μικρής και μεσαίας βιοτεχνίας, και διαθέτει  αυτόματες γραμμές γέμισης – εμφιάλωσης - πωματιστικών για μεγάλες και απαιτητικές συνθήκες παραγωγής. 

 • AlphaPack

  Η εταιρία Alphapack προσφέρει σειρά διαφόρων μηχανημάτων όπως: κάθετης γέμισης , τετρακόλησης, doypack, κ.α. σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές με τη καλύτερη δυνατή σχέση τιμής - ποιότητας. Διαθέτει, συνεχή τεχνολογική βελτίωση, τεχνική υποστήριξη, ευελιξία εφαρμογών.

 • Maripak

  Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μηχανημάτων συρρίκνωσης- ομαδοποίησης. Πολύ καλή σχέση  ποιότητας – τιμής, ταχύτατη τεχνική  υποστήριξη, συνεχή τεχνολογική εξέλιξη. Μπορεί να καλύψει από πολύ απλές έως πολύ απαιτητικές εφαρμογές.

 • Savema

  Πρωτοπόρος στην τεχνολογία των θερμικών εκτυπωτών Thermal Transfer, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Συνεχής αναβαθμίσεις του λογισμικού και των μηχανημάτων της, ταχύτητα στην τεχνική εξυπηρέτηση.

 • Mesutronic

  Η γερμανική εγγύηση και ποιότητα στους ανιχνευτές μετάλλων και X-Rays. Με εξαγωγές σε 40 χώρες, δραστηριοποιείται παγκόσμια στη βιομηχανία τροφίμων, πλαστικών, υγείας κ.α.

 • Armor

  Από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις θερμικές ταινίες εκτύπωσης. Ασυναγώνιστη ποιότητα , σταθερή ποιότητα παραγωγής, καινοτόμα προϊόντα.

 • LabelPack

  Από τις γνωστότερες εταιρίες παραγωγής μηχανημάτων επικόλλησης ετικέτας, σε πρωτογενείς συσκευασίες, χαρτοκιβώτια- παλέτες. Από το 1992, εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα προϊόντων της για κάθε είδους εφαρμογή επικόλλησης ετικέτας.

 • Lavezzini

  Από τις παλαιότερες εταιρίες στην κατασκευή μηχανημάτων κενού. Σταθερή ποιότητα, τεχνολογική εξέλιξη και πρωτοπόρα προϊόντα, τα οποία εξάγονται παγκοσμίως από το 1983. 

 • United Barcode Systems

  Eταιρία κατασκευής εκτυπωτών inject & laser για εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης σε κάθε είδους επιφάνεια από το 1990. Τη χαρακτηρίζει  η τεχνολογική καινοτομία, η συνεχής ανάπτυξη, η παγκόσμια παρουσία, η αντιπροσώπευση σε πάνω από 50 χώρες καθώς και οι χιλιάδες εγκατεστημένες εφαρμογές. 

 • Nemesis

  Εταιρία κατασκευής συστημάτων ζύγισης προϊόντων και επικόλλησης ετικέτας. Ξεκινώντας το 1976, ως οικογενειακή επιχείρηση, διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχής εξέλιξης στη δυναμική ζύγιση προϊόντων. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη διαθέτει διεθνή παρουσία σε πάνω από 30 χώρες και άμεση τεχνική υποστήριξη.

 • LP Packaging

  Eταιρία παραγωγής εξιδικευμένων μηχανημάτων συσκευασίας. Αυτόματες γραμμές συρρίκνωσης, ομαδοποίησης, τοποθέτησης band σε πολυσυσκευασίες, αυτόματα συστήματα τροφοδοσίας, ειδικές κατασκευές  κ.α. Εμπειρία, καινοτομία, από το 1985.

 • Index6

  Aξιόπιστη εταιρία κατασκευής αυτόματων γραμμών γέμισης, για τη βιομηχανία τροφίμων, ποτών, γαλακτοβιομηχανία, χημικών, κοσμετολογία κ.α. Με έδρα τη Φιλιππούπολη από το 1990 έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων με 3 αυτόνομα κτίρια παραγωγής των 20.000τμ. Επενδύοντας στην έρευνα και τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 • Apack

  Η Αpack από την ίδρυση της έχει επενδύσει στη τεχνολογία τροφίμων και την κατασκευή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων στο χώρο της επικόλλησης σκαφιδίων - tray sealing. Διαθέτει ημιαυτόματα και αυτόματα μηχανήματα επικόλλησης φιλμ σε σκαφίδια με συνθήκες κενού ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Γνωρίζοντας άριστα το χώρο των τροφίμων, έχει την κατάλληλη πρόταση για κάθε είδος προϊόντος. Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής και άμεση τεχνική υποστήριξη.