Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα

Λίγη ιστορία...

Με εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία στην κατασκευή και επισκευή ποικίλων μηχανών και εξαρτημάτων από το 1960, η Tahipack είναι σε θέση να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε μικρή ή μεγάλη παραγωγική ανάγκη.

 • 1960

  Ιδρύεται η κατασκευαστική εταιρία ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΑΔΗ ΟΕ με έδρα την Καλαμάτα, η οποία αρχικά ασχολείται με την κατασκευή ποικίλων  μηχανημάτων, κυρίως για τον κλάδο της αλευροβιομηχανίας και καπνοβιομηχανίας.

 • 1970

  Αρχές τις δεκαετίας του '70, αρχίζει η ενασχόλησή της με τα μηχανήματα συσκευασίας, κυρίως σελοφανέζες για την καπνοβιομηχανία και την παστελοποιία.

  Τέλη της δεκαετίας του ΄70 σχεδιάζεται η πρώτη ελληνική μηχανή οριζόντιας συσκευασίας ΤAHIPACK, τύπου «flowpack».

 • 1980

  Η τεχνική γνώση των αδελφών Σπηλιάδη και η πάντα πρόθυμη και φιλική υποστήριξη των αναγκών των πελατών τους, καθιερώνουν ταχύτατα το νέο μηχάνημα («flowpack) στην ελληνική βιοτεχνία και βιομηχανία και αρχίζει η μαζική παραγωγή του. Με  εκατοντάδες εφαρμογές  στην Ελλάδα και  το εξωτερικό, τα μηχανήματα, δεν παύουν να αναβαθμίζονται συνεχώς, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 • 1985

  Με την είσοδο της επόμενης γενιάς στην εταιρία, εγκαινιάζεται ο εκσυγχρονισμός της και μετατρέπεται σε «Ι.Σ.ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ  & ΥΙΟΣ Ε.Ε.».

  Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες σχεδιασμού, σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, εργαλειομηχανές CNC, η εταιρία αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς το φάσμα των μηχανημάτων της, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

 • 1991

  Στις αρχές τις δεκαετίας του '90, δημιουργείται η εμπορική εταιρία ΤΑΧΥΠΑΚ  Ε.Π.Ε., με έδρα την Αθήνα, η οποία σκοπό έχει την πώληση και τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων της  Ι.Σ.ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ  & ΥΙΟΣ Ε.Ε. στην  Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εμπορική εταιρία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατασκευαστική, καθώς συμμετέχει μέλος της οικογένειας Σπηλιάδη.

 • 2000

  Στις αρχές του 2000, η ΤΑΧΥΠΑΚ  μεταφέρεται σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, ενώ διευρύνεται η γκάμα των προϊόντων της και μετατρέπεται σε ΤΑΧΥΠΑΚ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

  Η προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι συνεχής. Οργανώνουμε το εμπορικό και τεχνικό μας τμήμα με τις επιταγές του ISO 9001, με το οποίο είμαστε πιστοποιημένοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε ότι νεότερο μπορούμε να σας προτείνουμε, επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας με αξιόπιστες ευρωπαϊκές εταιρίες, αναβαθμίζουμε την επικοινωνία μας, ώστε να μπορούμε να ακολουθούμε τις ανάγκες σας και να είμαστε δίπλα σας!

 • 2017

  Η TAHIPACK πλέον συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου ενώ παράλληλα παραμένει αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ. Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευσή της η TAHIPACK μπορεί να κατανοήσει την ανάγκη κάθε επιχείρησης, προτείνοντας λύσεις ιδανικές για τη μικρή, τη μεσαία ή τη μεγάλη παραγωγή.