Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα

Η TAHIPACK σήμερα...

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφίμων και λοιπών προϊόντων από το 1991.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, μέσα από ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων συσκευασίας, κωδικοποίησης, υλικών συσκευασίας και αναλωσίμων.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά, την κατασκευαστική εταιρία «Σπηλιάδης & Υιός ΕΕ» και είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι στα flow pack μηχανήματα που παράγει από το 1980.

Συνεργαζόμαστε και εκπροσωπούμε αξιόπιστες εταιρίες μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας, από όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ευρώπης. Εμπλουτίζουμε τη τεχνογνωσία μας και διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των μηχανημάτων μας, ώστε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις στην ελληνική παραγωγή και μεταποίηση.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με πλήθος επιτυχημένων εφαρμογών, καθώς προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να συμβάλλουμε στην εξέλιξη τους.

Όλα τα προσφερόμενα μηχανήματα υποστηρίζονται με στοκ ανταλλακτικών και άμεση τεχνική βοήθεια. Στα εισαγόμενα μηχανήματα σημαντική είναι η συνδρομή της κατασκευαστικής εταιρίας, με τεχνικές αναβαθμίσεις και κατασκευή ανταλλακτικών.

 


Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την ιστορία της Tahipack από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα: 

 

Γιατί να μας επιλέξετε:
  • Μελετάμε το αίτημα συσκευασίας του κάθε προϊόντος, με σκοπό να προτείνουμε το κατάλληλο μηχάνημα, με τη βέλτιστη λύση απόδοσης- τιμής

  • Διαθέτουμε Ευελιξία προτάσεων για τη μικρή, μεσαία ή μεγάλη παραγωγή, με έμφαση στην αξιοπιστία και την ποιότητα.

  • Προσφέρουμε λύσεις τεχνικής υποστήριξης: με συμβόλαια προληπτικής συντήρησης, τηλεφωνική υποστήριξη, ή επίσκεψη στον τόπο παραγωγής

  • Οργανώνουμε το εμπορικό και τεχνικό μας  τμήμα με τις επιταγές του ISO 9001, με το οποίο είμαστε πιστοποιημένοι.

  • Παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να σας προτείνουμε ότι νεότερο, Επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας με αξιόπιστες εταιρίες, Αναβαθμίζουμε την επικοινωνία μας, ώστε να μπορούμε να ακολουθούμε τις ανάγκες σας και να είμαστε δίπλα σας!

  • Σε επίπεδο κατασκευής, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες σχεδιασμού και, παραγωγής, η ελληνική κατασκευαστική εταιρία «ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ», αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς το φάσμα των μηχανημάτων της, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας- τιμής.

  • Αποσύρουμε παλαιά μηχανήματα κατασκευής μας συσκευασίας που δεν χρησιμοποιούνται. Η οικονομική προσφορά δίνεται μετά από δωρεάν τεχνική εκτίμηση

  • Αναβαθμίζουμε τα παλαιά σας μηχανήματα κατασκευής μας, με προσθήκη νέων αυτοματισμών έως το βαθμό που επιθυμείτε, μετά από οικονομική προσφορά