Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Συσκευασία ηλεκτρολογικού υλικού σε σακούλα και τοποθέτηση ετικέτας

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK συνεργάστηκε με μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών με έδρα την Αττική, προτείνοντας και υλοποιώντας μια ολοκληρωμένη λύση που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης επιχείρησης.


Οι Ανάγκες

Η επιχείρηση αναζητούσε μια ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας, η οποία θα αυτοματοποιούσε και θα επιτάχυνε τη διαδικασία συσκευασίας μεγάλου αριθμού προϊόντων διαφορετικών διαστάσεων. Κατόπιν, σε κάθε σακούλα έπρεπε να τοποθετηθεί ετικέτα με στοιχεία του προϊόντος, όπως κωδικός και περιγραφής.

Στην αποθήκη της εταιρείας υπάρχουν 14.000 κωδικοί προϊόντων και με μεγάλη ποικιλομορφία όσον αφορά τις διαστάσεις των προϊόντων. Πολλά προϊόντα εισάγονται από το εξωτερικό σε μεγάλα κιβώτια χωρίς συσκευασία ή ετικέτα. Οπότε στη συνέχεια έπρεπε με το χέρι να τοποθετηθούν σε σακουλάκια και να κολληθούν ετικέτες.

Η διαδικασία αυτή παρουσίαζε το μειονεκτήμα του πολύ μεγάλου χρόνου ολοκλήρωσης.


Η Λύση

Η λύση που δόθηκε από τη TAHIPACK αποτελεί ουσιαστικά μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, που καλύπτει τα ακόλουθα στάδια:

  • Εισαγωγή προϊόντων στην ημιαυτόματη μηχανή συρρίκνωσης LMC-8065 Μ
  • Μεταφορά προϊόντων στον φούρνο HEAT TUNNEL T60
  • Μεταφορά προϊόντων τυλιγμένων με υλικό συσκευασίας σε ταινιόδρομο ειδικής κατασκευής της εταιρείας μας
  • Τοποθέτηση ετικέτας από την ετικετέζα PANDA JR που είναι τοποθετημένη πάνω στο ταινιόδρομο η

Παράλληλα, επιλέχθηκε και η ημιαυτόματη επικλινής flowpack EASY CRIMA για συσκευασία προϊόντων με διάτρηση ειδικής τρύπας (Eurohole) και τοποθέτηση σε ανάλογα ράφια.


Τα Οφέλη

Η ολοκληρωμένη λύση που επιλέχθηκε είχε ως άμεσο αποτέλεσμα:

  • Αύξηση παραγωγικότητας
  • Κάλυψη αυξημένων απαιτήσεων παραγγελιών

Video gallery