Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Συσκευασία ελαιόλαδου & balsamico σε φιάλες

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας σε φιάλες διαφορετικών μεγεθών για εταιρεία παραγωγής ελαιόλαδου & balsamico.

 


Οι Ανάγκες

Η εταιρεία είχε ως στόχο τη συσκευασία ελαιόλαδου & balsamico σε φιάλες διαφορετικών μεγεθών.

 


Η Λύση

Η TAHIPACK έδωσε μια ολοκληρωμένη λύση ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά επιτυγχάνεται η γέμιση των φιαλών με αυτόματη μηχανή γέμισης με 4 ακροφύσια. Στη συνέχεια τα προϊόντα οδηγούνται σε περιστροφικό μηχάνημα αυτόματης τοποθέτησης των πωμάτων με ταυτόχρονο βίδωμα αυτών. Αφού περαστεί στο καπάκι η ταινία ασφαλείας και επικολληθεί η ετικέτα στο φιάλη, τα προϊόντα οδηγούνται με ταινιόδρομο σε αυτόματη μηχανή ομαδοποίησης και συρρίκνωσης.

 


Τα Οφέλη

Οι ανάγκες του πελάτη για συσκευασία ελαιόλαδου & balsamico σε φιάλες διαφορετικών μεγεθών καλύφθηκαν με μια ολοκληρωμένη λύση για αξιόπιστη γέμιση- πωματισμό και ομαδοποίηση των φιαλών των προϊόντων. 

 

Video gallery