Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Συσκευασία μουστάρδας & μαγιονέζας

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας μουστάρδας- μαγιονέζας.


Οι Ανάγκες

Η εταιρεία είχε ως στόχο τη συσκευασία μουστάρδας- μαγιονέζας σε βαζάκια και φιάλες. Λόγω των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων υπήρχαν υψηλές απαιτήσεις για καθαρισμό των περιεκτών και παραγωγικότητας.


Η Λύση

Η TAHIPACK εγκατέστησε μία πλήρη γραμμή συσκευασίας για μουστάρδα - με επιλογή συσκευασίας σε βάζα ή σε φιάλες-  που περιλαμβάνει: καθαρισμό των περιεκτών- γέμιση- πωματισμό- σήμανση- τοποθέτηση δακτυλιδίου ασφαλείας.

  1. Γραμμή με βαζάκια μουστάρδας-μαγιονέζας 
    Αρχικά υπάρχει σύστημα καθαρισμού για τα βαζάκια προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων. Στη συνέχεια επιτυγχάνεται η γέμιση για τα βαζάκια  με αυτόματη μηχανή γέμισης με οκτώ ακροφύσια. Έπειτα τα βαζάκια οδηγούνται σε μηχανή τοποθέτησης πωμάτων. Τέλος ακολουθεί η επικόλληση της ετικέτας και της τοποθέτησης καψυλίων ασφαλείας.
     
  2. Γραμμή με φιάλες Balsamico
    Αρχικά υπάρχει σύστημα καθαρισμού των φιαλών προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων.  Στη συνέχεια επιτυγχάνεται η γέμιση των φιαλών με αυτόματη μηχανή γέμισης με τέσσερα ακροφύσια. Έπειτα οι γεμάτες φιάλες οδηγούνται σε περιστροφικό μηχάνημα αυτόματης τοποθέτησης των πωμάτων με ταυτόχρονο βίδωμα. Μετά ακολουθεί η επικόλληση της ετικέτας και της τοποθέτησης καψυλίων ασφαλείας στο καπάκι. Τέλος οι φιάλες οδηγούνται με ταινιόδρομο διαχωρισμού σε αυτόματη μηχανή ομαδοποίησης.

Τα Οφέλη

Η TAHIPACK προσέφερε μια ολοκληρωμένη λύση για αξιόπιστο καθαρισμό, γέμιση, πωματισμό, επικόλληση ετικέτας, τοποθέτηση καψυλίων ασφαλείας και ομαδοποίηση των φιαλών των προϊόντων.

 

Video gallery