Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Συσκευασία κατεψυγμένων αλιευμάτων

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποίησε ολοκληρωμένη λύση για τη - μη αεροστεγή και αεροστεγή - συσκευασία αλιευμάτων για επιχείρηση επεξεργασίας και συσκευασίας κατεψυγμένων προϊόντων .

 


Οι Ανάγκες

Μη αεροστεγής και αεροστεγής συσκευασία με ζύγιση κατεψυγμένων βρώσιμων προϊόντων και αλιευμάτων.

 


Η Λύση

Όσον αφορά τη μη αεροστεγή συσκευασία έγινε συνδυασμός δυο ημιαυτόματων μηχανών γωνιακής κοπής τύπου L με ενσωματωμένο τούνελ συρρίκνωσης. Η συγκεκριμένη μηχανή προσφέρει ρύθμιση στο ύψος του ραφιού στεγανοποίησης με σύστημα κίνησης από κινητήρα. Έτσι εξασφαλίζεται η γραμμή στεγανοποίησης στο κέντρο των προϊόντων για ιδανική εμφάνιση. Το πλάτος και το ύψος προϊόντος ρυθμίζεται εύκολα από βολάν. Όσον αφορά την αεροστεγή συσκευασία με ζύγιση η ΤΑΧΥΠΑΚ προσέφερε την αυτόματη κάθετη μηχανή 720 .Έτσι είναι εφικτή η αυτόματη τροφοδοσία, η ζύγιση, η διαμόρφωση και πλήρωση σακούλας καθώς και το τελικό κλείσιμο της με θερμοκόλληση

 


Τα Οφέλη

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εξυπηρέτησε τις ανάγκες του πελάτη τόσο για μη αεροστεγή αλλά και αεροστεγή συσκευασία με ζύγιση με αξιοπιστία και υψηλούς ρυθμούς παραγωγικότητας.

 

Video gallery