Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Συσκευασία έτοιμου γεύματος σε αεροστεγές σκαφάκι

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποιήσε ολοκληρωμένη λύση για τη συσκευασία μαγειρευμένων γευμάτων με στόχο την εξυπηρέτηση εταιρείας catering, η οποία προσφέρει υπηρεσίες σίτισης σε φοιτητικά εστιατόρια και σχολεία.

 


Οι Ανάγκες

Στο παρελθόν η συσκευασία των τροφίμων γινόταν με μη αεροστεγή τρόπο. Δημιουργήθηκε η επιθυμία για αεροστεγή συσκευασία για μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια των τροφίμων.

 


Η Λύση

Η ΤΑΧΥΠΑΚ εγκατέστησε και εκπαίδευσε το προσωπικό για την αυτόματη μηχανή θερμοκόλλησης σκαφιδίων TKM 600 SRW για χρήση με σκαφάκια τροφίμων διαφόρων τύπων. Στηνσυγκερκιμένη εφαρμογή η Ταχυπακ πρότεινε σκαφάκι κατάλληλο για τρόφιμα τύπου PP με το αντίστοιχο φιλμ συσκευασίας.

 


Τα Οφέλη

Με την αυτόματη θερμοκόλληση των σκαφιδίων και με τη χρήση των κατάλληλων υλικών αεροστεγούς συσκευασίας επιτεύχθηκε η διασφάλιση της ποιότητας των γευμάτων και η διατήρησή τους για μεγαλύτερη διάρκεια, αποφεύγοντας την αλλοίωση των υλικών. Με τον τρόπο αυτό, επιτεύχθηκαν οι υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές ασφαλείας κατά τη σίτιση εκατοντάδων μαθητών και φοιτητών.

 

Video gallery