Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Αεροστεγής συσκευασία ειδών αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής

Με λίγα λόγια...

Η TAHIPACK σχεδιάσε και υλοποιήσε ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας για εταιρεία παρασκευής και διάθεσης προϊόντων αρτοποιϊας και ζαχαροπλαστικής.

 


Οι Ανάγκες

Ο πελάτης είχε ανάγκη από αεροστεγή και μη συσκευασία διαφόρων ειδών αρτοποιϊας και ζαχαροπλαστικής.

 


Η Λύση

Η TAHIPACK ανάλογα τις ανάγκες προσάρμοσε τις κατάλληλες τεχνικές εφαρμογές.

Όσον αφορά την αεροστεγή συσκευασία η μηχανή SPL 400 δικής μας κατασκευής πλήρως εξοπλισμένη με σερβοκινητήρες εγγυάται την απροβλημάτιστη, ακριβή και ταχύτατη παραγωγή. Πάνω σε αυτήν ρυθμίστηκε ο βιομηχανικός εκτυπωτής θερμικής μεταφοράς S53 C. Κάποια τρόφιμα συσκευάζονται σε σακούλα μέσω της αυτόματης κλιπαριστικής A408 IND και με επικλινή ταινιόδρομο εξόδου οδηγούνται σε δίσκο περισυλλογής προϊότων. Για τη μη αεροσεγή συσκευασία χρησιμοποιείται η χειροκίνητη μηχανή θερμοσυρρίκνωσης COMPACK 7000.

 


Τα Οφέλη

Με τις κατάλληλες τεχνικές εφαμοργές από τη TAHIPACK επιτεύχθη η αεροστεγής ή όχι συσκευασία τροφίμων με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα.

 

 

Video gallery