Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Μάθετε περισσότερα

Μηχανές Συσκευασίας με την εγγύηση της Tahipack

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της συσκευασίας, πλήθος εγκατεστημένων εφαρμογών και απόλυτη εξειδίκευση στις συσκευαστικές μηχανές flowpack, η Tahipack διαθέτει λύσεις συσκευασίας ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Η Tahipack, αποτελώντας τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της κατασκευαστικής Ι.Σ.ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΣ και τον σταθερό αντιπρόσωπο αξιόπιστων εταιριών από όλο τον κόσμο, μπορεί και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας σε ανταγωνιστικές τιμές και προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Μηχανημάτων από το 1960

Γνωρίζετε για την άψογη ποιότητα των μηχανημάτων μας. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε, είναι ότι τα κατασκευάζουμε μόνοι μας! Από το 1960 η εταιρία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας, διατηρώντας το δικό της εργοστάσιο παραγωγής στην Καλαμάτα. Από την πρώτη μηχανή "Flowpack Σπηλιάδης" το 1970 μέχρι και σήμερα, προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με άμεση εξυπηρέτηση και μόνιμο στοκ ανταλλακτικών. Η τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία μας το εγγυάται.

Tahipack - Far beyond packaging!

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 94 280 82!